Bruger stort set ikke tid på kørsel

Hos GF Forsikring fyldte kørsel meget i hverdagen og gav anledning til mange frustrationer. Skiftet til Mileage Book er en stor lettelse og både de kørende medarbejdere og administrationen sparer mærkbar tid.

”Den helt store forskel er jo, at vi stort set ikke bruger tid på kørsel. Folk har i forvejen rigeligt at tage sig af, og med Mileage Book har vi nu en brugervenlig og pålidelig løsning, vi kan stole på,” fortæller Jim Knudsen, som er cheftaksator hos GF Forsikring.

Godt overblik med genial brugerflade

GF Forsikring beskriver skiftet til Mileage Book som en stor lettelse i arbejdsdagen. Tidligere var der meget besvær med upræcise målinger, gps-sendere der skulle udskiftes og usikkerhed omkring, hvor vidt al kørsel rent faktisk blev logget

”Med vores tidligere løsning var vi usikre på data, og vi brugte en del tid på efterfølgende kontrol og tilpasning i det administrative system. I dag tager jeg et par stikprøver og det er det. Og så har jeg et super godt overblik over vores samlede kørsel. Hele brugerfladen er ret genial,” fortæller Jim Knudsen.

Tid at spare i alle led

Hos GF Forsikring er forbedringerne mærkbare i alle led i organisationen. Der er høstet økonomiske besparelser, men den store gevinst er, at kørsel ikke længere er en tidsrøver.

”Det er et væsentligt beløb vi sparer, men det var ikke afgørende – det afgørende var, at vi var trætte af, at kørsel fyldte så meget i hverdagen, og det slipper vi for nu. Mileage Book er meget stabil, og der er tid at spare for både de kørende medarbejdere, godkendere og i den afsluttende administration,” beretter Jim Knudsen.

Enkelt at oprette nye brugere

Med mange kørende medarbejdere og over hundrede brugere af Mileage Book er det et stort plus for GF Forsikring, at det er enkelt at få nye brugere på løsningen.

”Det kan næsten ikke blive nemmere at få nye brugere på. Jeg sender en besked til Mileage Book, som sørger for resten. Nye brugere kommer hurtigt i gang og er selvkørende med det samme. Jeg bruger næsten ikke tid på at instruere nye medarbejdere,” siger Jim Knudsen.

Se flere cases

Skal vi regne på det?

Invester 15 minutter i en telefonisk ROI-beregning og få tal på bordet. Beregningen kaster lys over fakta og klæder dig på til at vurdere, hvor stor gevinsten ved en elektronisk kørebogsløsning vil være for jer.

iPhone_MB_approval
iPhone_X_MB