Enorm tidsbesparelse med Mileage Book

Når besparelserne er markante, er der ingen grund til at vente med at realisere dem. Derfor gik der også kun to dage fra det indledende møde og til alle kørende medarbejdere brugte Mileage Book. Så hurtigt kan det gå, når man som Anders Varming fra Nybolig ved, hvad man vil, leverandøren er service minded og løsningen er nem at bruge.

”Jeg arbejder jo selv inden for et fag, hvor kundepleje og god service er i højsædet, så derfor sætter jeg særligt stor pris på, når jeg oplever det hos andre. Folkene hos Mileage Book følger effektivt op, og der er hurtig respons, hvis vi har spørgsmål,” fortæller Anders Varming, der er indehaver af Nybolig Helm og Varming i Viborg.

Mileage Book betaler sig

At det hele spillede allerede to dage efter det første møde, hvor aftalen kom på plads, var langt over Anders Varmings forventninger. Han havde regnet med en indkøringsperiode, men alt var så ligetil. Hos Nybolig Helm og Varming kører de med den såkaldte iBeacon, som automatisk registrerer alle ture, så da først den sad i bilerne, var det bare at køre. Og tidsbesparelsen var med det samme til at tage og føle på.

”Vi har oplevet en enorm tidsbesparelse ved at folk ikke selv skal sidde med KRAK og beregne kilometer. Vi er jo ud og ind ad bilerne en 8-10 gange i løbet af dagen. Jeg vil sige, at det vi betaler for Mileage Book, har vi sparet 10 gange i arbejdstid,” fortæller Anders Varming.

Efterlever alle krav

Det var nogle ændringer i administrationen, der gav anledning til ønsket om at håndtere kørsel mere effektivt. Dels var det besværligt at holde sig ajour med ændringer på området, og dels ønskede man helt generelt af automatisere mest muligt.

”Vores bogholder anbefalede, at vi tog hånd om kørsel én gang for alle, så vi kunne være sikre på, at alt var 100 % i tråd med lovgivningen. Samtidig ville vi gerne væk fra det manuelle arbejde og skabe integration til vores regnskabssystem. I dag flyder de godkendte kørselsregnskaber direkte over i Economics, og vi ved, at vi opfylder alle krav fra SKAT,” fortæller Anders Varming.   

Tænker ikke kørsel

Anders Varming er så begejstret for Mileage Book, at han allerede har skabt flere nye brugere på løsningen blandt kollegaer i branchen. Det er om at dele de små tiltag, der gør hverdagen nemmere. Ud over de helt konkrete tidsbesparelser sætter han stor pris på, at kørsel ikke længere er noget han skal tænke på overhovedet.

”Systemet minder selv mig og mine kollegaer om, at nu er det tid at aflevere regnskabet for måneden. Det er skønt, at det er så automatiseret som det er,” afslutter Anders Varming.

Se flere cases

Skal vi regne på det?

Invester 15 minutter i en telefonisk ROI-beregning og få tal på bordet. Beregningen kaster lys over fakta og klæder dig på til at vurdere, hvor stor gevinsten ved en elektronisk kørebogsløsning vil være for jer.

iPhone_MB_approval
iPhone_X_MB