Mileage Book fjerner unødig tidsrøver

I en travl hverdag er det vigtigt at være opmærksom på, hvor der er tid at spare. For Proveo betyder brugen af Mileage Book, at de nu er sluppet af med den tidsrøver det kan være at registrere kørsel.

”Vi bruger Mileage Book, fordi det er en simpel måde at holde styr på kørselsregnskabet. Før skrev vi alle ture ned i regneark, og det fungerede sådan set fint nok, da vi var færre. I takt med at vi har fået flere ansatte, som kører rigtig mange ture, holder regnearks-modellen bare ikke længere,” fortæller Maria Nørgaard, som er kundechef hos Proveo.

Godt signal til medarbejderne

Den samlede sum af små effektiviseringstiltag er med til at lette medarbejdernes administrative arbejdsbyrder og give dem tid til at fokusere på det vigtige. Derfor mener Maria Nørgaard også, at det er fint, at virksomhedens tager ansvar for at gøre kørselsregnskabet enkelt. 

”Jeg synes det er et godt signal til nye medarbejdere, at vi giver dem et enkelt og professionelt system til at registrere kørsel. Det sparer os også for en masse spørgsmål, fordi Mileage Book er så nemt at bruge og systemet sikrer, at alle væsentlige detaljer er med. Med Mileage Book fjerner vi en unødig tidsrøver i en travl arbejdsdag,” fortæller Maria Nørgaard.

Super godt overblik

Maria Nørgaard fremhæver, at det er et stort plus, at det både er nemmere for dem der kører turene og for den der modtager og godkender regnskabet. Hun sidder selv som godkender og oplever, at løsningen giver et super godt overblik.

”Jeg kan nemt og hurtigt tage et par stikprøver og så ellers bare godkende og komme videre med andre vigtige opgaver,” afslutter Maria Nørgaard.

Se flere cases

Skal vi regne på det?

Invester 15 minutter i en telefonisk ROI-beregning og få tal på bordet. Beregningen kaster lys over fakta og klæder dig på til at vurdere, hvor stor gevinsten ved en elektronisk kørebogsløsning vil være for jer.

iPhone_MB_approval
iPhone_X_MB